Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gelish - gél is, lakk is

A Gelish innovatív, időről-időre megújuló márka, mely biztos pont a körmös szakemberek mindennapjaiban. 
Sikerüket a Te sikeredben mérik. Elkötelezettek irántad, mint szakember iránt. Céljuk, hogy a legjobb termékeket kínálják, tudásukat egyedülálló oktatásokon keresztül megosszák veled, ezáltal folyamatos fejlődést biztosítsanak. 2009 óta állandó résztvevői a piacnak, és világszerte több mint 80 országban van jelen.
A Gelish géllakkokat hosszú éveken át fejlesztették, hogy prémium, 3 héten át tartós megoldást biztosítsanak a szakembereknek, mindenféle sérülés, lepattogás nélkül.

A márka kínálata mindenki számára remek lehetőségeket rejt. Körömerősítésre vágysz? Gelish. Érdekelnek a csillogó, neon árnyalatok? Gelish. Mini kiszerelésekkel dolgoznál? Gelish.

A márka termékei remekül végigvezetnek egy géllakkozás elkészítésén, egészen a körömelőkészítéstől kezdve a leoldás folyamatáig. A rendszer többféle alapot kínál, illetve fedőlakkokban is van választék, emellett a több mint 100 árnyalat közül szinte mindenki megtalálja a neki valót. Megoldást nyújt a műköröm elkészítése vagy a nem megfelelő eltávolítás során keletkezett nem tartós sérülések lenövesztésére, a természetes körömlemez megerősítésére, és vitaminokkal való táplálásra egyaránt. A legtöbb termékben a megbízhatóságon és prémium minőségen kívül van egy közös - az oldhatóság. Minden esetben a fedőlakk megreszelése elengedhetetlen, de ez nem áldozat azért, hogy vendéged a későbbiekben is tökéletes és ép körömlemezzel viselhesse legszebb Gelish alkotásaid.