Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gelish géllakk körömdíszítések | Splash of Colors 2023 nyár

1. LÉPÉS

Az előkészítés után vigyél fel egy vékony réteget a Gelish Foundation alaplakkból. Mindig zárd le az éleket is! Helyezd be a körmöket 18G LED lámpába 5 másodpercre vagy UV lámpába 1 percre. Alapos felrázás után vigyél fel egy réteget a Ride The Wave csillogó kék Gelish géllakk színből a teljes körmökre, ügyelj az élzárásra is. Köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Ismételd meg ezt a lépést, hogy tökéletes legyen a fedés.

2. LÉPÉS

A Corally Invited nude Gelish színes géllakkal egy díszítő ecset segítségével rajzolj kagyló mintát a köröm sánc felőli oldalához. A kagyló mintát köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában.

3. LÉPÉS

A You Octopi My Heart sötét lila géllakk Gelish árnyalattal és egy díszítő ecsettel rajzold körbe a kagyló mintát, majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Végül vigyél fel egy réteg Gelish Top It Off fedőlakkot (ügyelj az élzárásra is), majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Távolítsd el a kicsapódási réteget a Gelish Nail Surface Cleanse körömfelület tisztítóval átitatott szálmentes törlővel. Végül masszírozz Gelish Nourish bőrápoló olajat a köröm körül a bőrbe és élvezd a gyönyörű körmöket!

 

1. LÉPÉS

Az előkészítés után vigyél fel egy vékony réteget a Gelish Foundation alaplakkból. Mindig zárd le az éleket is! Helyezd be a körmöket 18G LED lámpába 5 másodpercre vagy UV lámpába 1 percre. Alapos felrázás után vigyél fel egy réteget a Tail Me About It lila Gelish géllakk színből a teljes körmökre, ügyelj az élzárásra is. Köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Ismételd meg ezt a lépést, hogy tökéletes legyen a fedés.

2. LÉPÉS

A You Octopi My Heart sötétebb lila Gelish színes géllakkal egy díszítő ecset segítségével rajzolj tetszőleges pikkely mintákat. A mintát köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában.

3. LÉPÉS

Vigyél fel egy réteg Gelish Top It Off fedőlakkot (ügyelj az élzárásra is), majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Távolítsd el a kicsapódási réteget a Gelish Nail Surface Cleanse körömfelület tisztítóval átitatott szálmentes törlővel. Végül masszírozz Gelish Nourish bőrápoló olajat a köröm körül a bőrbe és élvezd a gyönyörű körmöket!

 

1. LÉPÉS

Az előkészítés után vigyél fel egy vékony réteget a Gelish Foundation alaplakkból. Mindig zárd le az éleket is! Helyezd be a körmöket 18G LED lámpába 5 másodpercre vagy UV lámpába 1 percre. Alapos felrázás után vigyél fel egy réteget az All Sands On Deck sárga Gelish géllakk színből a teljes körmökre, ügyelj az élzárásra is. Köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Ismételd meg ezt a lépést, hogy tökéletes legyen a fedés.

2. LÉPÉS

A Let's Crab A Bite piros Gelish színes géllakkal egy díszítő ecset segítségével rajzolj tengericsillag formákat, különböző méretben. A terngericsillagokat köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában.

3. LÉPÉS

A Corally Invited nude géllakk Gelish árnyalattal adj dimenziót a tengericsillagoknak, majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Végül vigyél fel egy réteg Gelish Top It Off fedőlakkot (ügyelj az élzárásra is), majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Távolítsd el a kicsapódási réteget a Gelish Nail Surface Cleanse körömfelület tisztítóval átitatott szálmentes törlővel. Végül masszírozz Gelish Nourish bőrápoló olajat a köröm körül a bőrbe és élvezd a gyönyörű körmöket!

 

1. LÉPÉS

Az előkészítés után vigyél fel egy vékony réteget a Gelish Foundation alaplakkból. Mindig zárd le az éleket is! Helyezd be a körmöket 18G LED lámpába 5 másodpercre vagy UV lámpába 1 percre. Alapos felrázás után vigyél fel egy réteget a Tail Me About It világos lila Gelish géllakk színből a teljes körmökre, ügyelj az élzárásra is. Köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Ismételd meg ezt a lépést, hogy tökéletes legyen a fedés.

2. LÉPÉS

A You Octopi My Heart sötét lila Gelish színes géllakkal egy díszítő ecset segítségével rajzolj bálna mintát. A bálnákat köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában.

3. LÉPÉS

A Corally Invited nude géllakk Gelish árnyalattal és egy díszítő ecsettel rajzolj hullámokat a bálnákra, majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. A Ride The Wave kék csillogó géllakk árnyalatból vigyél fel egy vékony réteget a teljes körömre, hogy megkapd a csillogó hatást. Köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Végül vigyél fel egy réteg Gelish Top It Off fedőlakkot (ügyelj az élzárásra is), majd köttesd 30 másodpercig 18G LED lámpában vagy 2 percig UV lámpában. Távolítsd el a kicsapódási réteget a Gelish Nail Surface Cleanse körömfelület tisztítóval átitatott szálmentes törlővel. Végül masszírozz Gelish Nourish bőrápoló olajat a köröm körül a bőrbe és élvezd a gyönyörű körmöket!