Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakran ismételt kérdések

A Gelish géllakkozásról

  1. Hogyan kell használni a Gelish géllakkokat? / Minden termékünk leírásában, a termékoldal legalján megtalálható a tökéletes alapanyaghasználati útmutató az adott termékhez. Kérünk, hogy alaposan olvasd át, hiszen sok hasznos információt megtalálsz benne.
  2. Mindig vékony réteget kell felvinni géllakkozáskor? / Igen, mert ha túl vastagon viszed fel a géllakkot, akkor nem fog megfelelően megkötni az anyag. Így probléma lehet a tapadással, a tartóssággal, sőt, még ráncosodhat is a géllakkozás.
  3. Miért kell felrázni a géllakk termékeket? / Azért, hogy egyenletesebb legyen a felvitel, illetve az üvegben található összetevők megfelelően összekeveredjenek és egyenletesen fogynak az üvegből. Így maximalizálni tudod egy termék kihasználhatóságát.
  4. Miért kell rövid mozdulatokkal felvinni az alapanyagot? / Azért, mert így jobban kontrollálni tudod az alapanyag egyenletes felvitelét és könnyebben el tudod kerülni, hogy a géllakk hozzáérjen a kutikulához.
  5. Miért fontos az élzárás? / Miután felvitted az alap-, a színes- vagy a fedőlakkot, mindig le kell zárni a körmök élét. Ez a lépés azért fontos, mert így tartósabbá tudod tenni a géllakkozásod, illetve megakadályozod a levegősödést és azt, hogy szennyeződések jussanak be a géllakkozás alá.
  6. Érintkezhet bőrrel a géllakk? / Nem igazán, ezért fokozottan ügyelj arra, hogy a géllakk ne érintkezzen bőrrel. Sajnos előfordul, de mindig le kell törölni. A bőrön hagyott géllakk egyenetlenné teszi a géllakkozást és növeli az allergiás tünetek kockázatát. Köttetés után pedig nehezebb lesz eltávolítani a bőrről, ezért mindig győződj meg róla, hogy köttetés előtt ne érintkezzen bőrfelülettel a géllakk.
  7. Egyszerre tudod köttetni mind az 5 körmöt? / Igen, a Gelish géllakkokkal ez valóban lehetséges, így sok időt takarítasz meg, hiszen kezenként kell csak köttetned, nem pedig ujjanként.
  8. Használható más márkájú lámpával? / Erre a kérdésre sajnos nem tudunk pontos választ adni. Géllakk rendszerünk lehet működik más márkájú lámpákkal, de a saját Gelish márkájú lámpáinkkal kötnek tökéletesen.
  9. Keverhetőek-e a géllakkok egymással? / Igen! Keverd a géllakk színeket bátran, hogy új színeket hozz létre.
  10. Tartós marad más márkájú termékek használatával? / Nem tudjuk, mert géllakk rendszerünk termékeit egymáshoz fejlesztették, együtt működnek tökéletesen. Más márkájú termék bevonásával gond lehet a tartóssággal vagy a köttetéssel.